200x200_Wit_Clean_Bas_Rodenburg_Initialen_2023

WVMT certificaat behaald

Werkzaamheden

Het behalen van WVMT certificaat

Leuke informatie

Het kantelen van een truss carre van 8x7m

Datum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nieuw Certificaat Alert: WVMT Certificaat voor Mechanische Trekkenwand Installaties in Theaters

Het theater is een wereld vol dynamiek, techniek en creativiteit. En om ervoor te zorgen dat alles op het podium soepel en veilig verloopt, is het essentieel om over de juiste vaardigheden en certificeringen te beschikken. Ik ben dan ook trots om te melden dat ik een nieuwe mijlpaal heb bereikt in mijn theatercarrière: het behalen van het WVMT certificaat voor het werken met mechanische trekkenwand installaties.

Hoewel ik al enige ervaring had met de TNM, vond ik het cruciaal om de juiste certificering voor deze specifieke taak te behalen. Het WVMT certificaat garandeert dat ik veilig en verantwoordelijk kan en mag werken met deze geavanceerde installaties in theaters en andere podia.

Het traject naar dit certificaat was intensief. Na een reeks theoretische lessen heb ik met succes mijn theorie-examen afgerond. Maar de echte uitdaging kwam daarna: de praktijk. Het hoogtepunt? Het hijsen van een truss carre van 8x7m en ervoor zorgen dat deze perfect rechtop staat. Voordat we daadwerkelijk begonnen met hijsen, heb ik op papier aangetoond dat de lasten die we gingen hijsen veilig waren. Ook heb ik gedetailleerd beschreven hoe deze lasten op een veilige manier gehesen konden worden. Na zorgvuldige voorbereiding en programmering, stond de truss carre stevig en veilig rechtop, precies zoals omschreven in het examen.

Wil je het eindresultaat met eigen ogen zien? Bekijk dan het filmpje dat ik aan deze pagina heb toegevoegd!

Ik kijk met trots terug op dit traject en ben enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die het WVMT certificaat mij biedt. Het theater is een plek waar veiligheid en vakmanschap hand in hand gaan, en ik ben klaar voor de vele mooie kansen die de toekomst brengt!

Ben je geïnteresseerd in meer informatie over het WVMT certificaat of mijn ervaringen in het theater? Neem gerust contact op

Blijf op de hoogte.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!