Icon Bas Rodenburg met haar en Bril in tekenstijl

Mijn diensten

In de afgelopen 6 jaren heb ik veel ervaringen op gedaan op een breed gebied in de media en entertainment wereld. Of het nou gaat om complete AV producties, theater voorstellingen of vormgeving, webdesign en ontwikkeling. Ik heb er verstand van! 

Technisch producent

Het organiseren van een evenement komt veel bij kijken. Belangrijk onderdeel om bezoekers een onvergetelijke ervaring te geven is techniek. Dit kan al gauw erg complex worden. Ik zorg voor een compleet technisch plan waarbij ik creatief meedenk met de wensen vanuit u. Zo breng ik de juiste technische middelen en technici samen om er zo een onvergetelijk evenement van te maken! 

Licht technicus

Opzoek naar een lichttechnicus voor uw evenement, theatershow of concert? Met mijn ervaring op de GrandMA2 en MAdot2 tafels ben ik breed inzetbaar als het om licht ontwerp & programmering gaat. 

Beeldtechnicus

Van BlackMagic, Sony tot en met Grass Valley zijn systemen waarin ik helemaal thuis ben. Zo ben ik beschikbaar als shader met ruime ervaring. Of voor het inregelen en bedienen van complete BlackMagic regiesets. Met mijn ruime ervaring kan ik snel en oplossingsgericht werken en is videotechniek een grote professionele hobby van mij! 

Allround technicus

Het kan handig zijn om voor een bepaalde productie een extra technicus in te vliegen. Met mijn ervaring op gebied van video, licht en ook deels audio techniek kan ik vele taken oppakken tijdens de gehele productie. Of het alleen opbouw betreft of ook het inregelen en bedienen van AV techniek, deze taken kunt u gerust aan mij overlaten voor een professioneel resultaat! 

Webdesign en ontwikkeling

Naast alle fysieke technische kennis vind ik het ook erg leuk om websites te bouwen en te ontwikkelen. websites zijn tegenwoordig het online visitekaartje van je bedrijf. Ik zorg ervoor dat een strak en modern design samenvallen met functionaliteit en wensen voor een perfecte website op maat. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op en laten we de vele mogelijkheden bespreken!