Bas Rodenburg

Laptop test strepen v2

Over mij.

Ik ben een creatieve ondernemer, technicus en webdesigner. ik heb een jarenlange ervaring in het brede werkveld in alles wat met media en techniek te maken heeft. zo pak ik vol enthousiasme nieuwe projecten op en blijf ik mij hierin continu ontwikkelen. ook sta ik altijd open voor nieuwe uitdagingen die vragen om creatieve oplossingen! 

 

Beeldtechniek
Grassvalley - Sony - Blackmagic - Shading - IP - Streaming - Remote
Web Development
Design - Developing - WordPress - Elementor - WooCommerce - Shopify - SEO
Media
Photoshop - Premiere Pro - Illustrator - DaVinci Resolve
AV Techniek
Licht - Geluid - MAdot2 - Yamaha QL - Qlab - Resolume - Projectiemapping

Mijn skills

small_c_popup.png

Laten we praten

Laat een berichtje achter, dan neem ik contact met je op!